Professioneel vloerder Van Den Berghe Mario
Alle tegelsoorten op correcte wijze geplaatst

Is uw binnenvloer aan vernieuwing toe? Of wilt u de betegeling van uw badkamer laten vernieuwen? Doe dan beroep op een ervaringsdeskundige en kies voor vloerder Van Den Berghe Mario uit Lochristi.

Herstellingen

Naast het uitvoeren van herstellingen zorgen wij tevens voor de plaatsing van volledig nieuwe vloeren. Ook renovatieprojecten vormen geen enkel probleem. Uw vloerder uit Lochristi komt langs en zorgt voor een perfecte afwerking op maat. Ook de afbraak kan mee opgenomen worden in het project.

Traditioneel of revolutionair

Zowel de puur traditionele tegelwerken als de eerder moderne toepassingen worden door Van Den Berghe Mario uitgevoerd. Als ervaren vloerder uit Lochristi is het noodzakelijk alle materialen te kennen om op die manier ook een juiste werkwijze te kunnen uitstippelen.

Indien u zelf geen idee hebt van welke stijl u nu juist wenst, geen probleem. Wij staan u graag bij voor advies. Met behulp van foto’s en een bezoek binnenshuis kan men veel meer bereiken. Er wordt ook samengewerkt met erkende leveranciers die een showroom hebben zodat u daar alle producten kunt gaan bezichtigen.

Contact

Bel gerust of stuur een mailtje indien u meer info wenst over de diverse mogelijkheden voor uw project.

Smetsakkers 8 , 9080 Lochristi - - 09 277 09 7109 277 09 71 - BTW BE 0642.450.301
BATIBOUW+ PARTNER