Badkamerrenovaties van A tot Z
Één contactpersoon voor alle werken

Van Den Berghe Mario uit Lochristi is uiterst geschikt om de renovatie van uw badkamer op zich te nemen. Zowel het uitbreken van wanden, vloeren, douchecellen, baden en toiletten voert het team uit om daarna over te gaan tot het vakkundig vernieuwen van alle elementen.

Maatwerk

Een badkamer is een persoonlijke ruimte die volledig volgens uw smaak en budget dient ingericht te worden. Hierbij maakt men gebruik van kwaliteitsmateriaal die een duurzaam resultaat garanderen. Zowel volledige als gedeeltelijke badkamerrenovaties regio Lochristi zijn mogelijk.

Werken door onderaannemers

Ook wanneer bepaalde werken door onderaannemers worden uitgevoerd, blijft Van Den Berghe Mario het enige contactpunt voor de klanten. Op die manier wordt alles overzichtelijk gehouden.

Hebt u volledige of gedeeltelijke badkamerrenovaties te Lochristi in het vooruitzicht? Twijfel dan niet en doe beroep op de diensten van Van Den Berghe Mario! Het ervaren team zorgt voor de creatie van uw persoonlijke oase van rust volgens uw eigen wensen. Aan de hand van een eerste kennismakend gesprek wordt duidelijk bekeken wat voor u belangrijk is en of er een budget is waarmee moet rekening gehouden worden. Daarna stelt men een duidelijke offerte op.

Ook de uitvoering van tegelwerken in uw nieuwe badkamer kunnen door eigen mensen worden uitgevoerd.

Smetsakkers 8 , 9080 Lochristi - - 09 277 09 7109 277 09 71 - BTW BE 0642.450.301
BATIBOUW+ PARTNER