Aanleg terras in diverse tegels
Zalig genieten in eigen tuin

Een terras is vaak dé ultieme plaats om even tot rust te komen na een lange werkdag. U kunt er heerlijk genieten van een frisdrank, een biertje of een glaasje wijn. Uiteraard mogen ook lekkere hapjes niet ontbreken. Maar alvorens u kunt genieten op uw terras, gaan er vaak heel wat problemen en werk vooraf. Laat u hierdoor vooral niet afschrikken maar kies voor de deskundige hulp van Van Den Berghe Mario voor de aanleg van uw terras te Lochristi.

Materiaalsoorten

U kunt uw terras in diverse soorten tegels of materiaalsoorten laten aanleggen. Zo is het mogelijk om te opteren voor tegels in blauwsteen, natuursteen,… maar ook een houten terras oogt enorm mooi en natuurlijk. Bedenk daarom goed welke soort materiaal u wenst te gebruiken of vraag meteen vrijblijvend advies.

Opties

Enkele mogelijkheden voor keuze van uw terras: 

  • Tegels (xxl, keramische tegels, blauwsteen, natuursteen, ...)
  • Klinkers
  • Houten terrassen
  • Dakterras (wordt meestal gekozen voor keramische tegels)

Ook voor herstellingen kunt u bij Van Den Berghe Mario steeds terecht. Op basis van een duidelijk en vooral betaalbare offerte wordt uw project volledig uitgewerkt.

Stuur gerust een mailtje of bel indien u meer info wenst over de aanleg van een terras in Lochristi en aanpalende regio’s.

 

Smetsakkers 8 , 9080 Lochristi - - 09 277 09 7109 277 09 71 - BTW BE 0642.450.301
BATIBOUW+ PARTNER