Aanleg van uw oprit in klinkers of tegels
Zonder problemen uw woning binnenwandelen

Kijk eens rond, en u zult opmerken dat bij veel nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten de oprit nog niet aangelegd is. Ofwel bestaat deze uit aarde, waarbij men telkens door het slijk moet om de voordeur te bereiken. Ofwel zijn het kleine kiezelsteentjes die als tijdelijke oplossing fungeren maar ook dit is allesbehalve ideaal.

Investering

De aanleg van een oprit is voor veel mensen een zware investering. Niet enkel de bestrating zelf maar ook de werkmannen zullen betaald moeten worden. Hoog tijd dus om een duidelijke keuze te maken en te kiezen voor Van Den Berghe Mario om de aanleg van uw oprit te Lochristi op een snelle en efficiënte manier te finaliseren. Bovendien wordt steeds gezorgd voor een betaalbare oplossing op maat van uw budget.

Een snelle aanvang

In de mate van het mogelijke worden de uit te voeren werken snel aangevangen. Om niet al te lang te moeten wachten is het daarom belangrijk om tijdig contact op te nemen. Op die manier kunnen de werken reeds ingepland worden.

Hebt u speciale vereisten bij de aanleg van uw oprit regio Lochristi? Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak.

Ook voor herstellingen en maatwerk kunt u bij Van Den Berghe Mario terecht.

Smetsakkers 8 , 9080 Lochristi - - 09 277 09 7109 277 09 71 - BTW BE 0642.450.301
BATIBOUW+ PARTNER